Pinnen? Ja graag!

Knippen, kleuren, nieuwe creaties!

Hellohair by Basic X Hair Marsmanplein Haarlem

Lieve allemaal, We zijn alweer een paar weken keihard aan het werk, om alle Corona kapsels weer mooi te maken! De ene klant zegt het bevalt me wel het lange haar en mag een mini puntje af, en de andere klant zegt maak het maar zo kort mogelijk en daar maar een flink stuk vanaf. Zo zie je maar weer dat iedereen anders is, en ik plezier heb in mijn werk. De eerste maand hebben we niet gekleurd, maar eindelijk sta ik ook weer klaar met de verf producten om de uitgroei weg te werken, en mooie creaties te maken, zodat u er weer netjes bij kunt lopen. Wilde je niet in de top drukte komen? Maak dan nu een afspraak (u komt in de kalender van Basic X Hair, klik daar op: Danique’s Hellohair By BXH (ZZP) en je wordt weer netjes geknipt en gekleurd! Groetjes Danique – Hellohair

Print Friendly, PDF & Email