Pinnen? Ja graag!

Krullen

Hellohair by Basic X Hair Marsmanplein Haarlem

Hellohair – Krullen.

– Mooie bos met krullen kan je het beste niet kammen of borstelen in droog haar, je haar wordt dan heel erg pluizig. Het beste is je haar te kammen of borstelen in nat haar of voordat je je haar gaat wassen.

– Je kan het beste je haar kammen met een grove kam. dan blijft het mooi in model, je kan je haar ontwarren maar niet laten krullen.

– Je gekrulde haar is droger waardoor je meer producten nodig hebt voor het mooie resultaat. Gebruik dus altijd na het wassen een voedende shampoo en conditioner. Voor een fijn en mooi resultaat voor je haar, gebruik dan 2/3 keer per week een haarmasker.

– Wil je je haar mooi in model brengen met de föhn, gebruik dan een diffuser, op deze manier krijg je mooiere en vollere krullen. Buig je hoofd voorover tijdens het föhnen voor meer volume.

– Wil jij je krullen mooier krijgen, om ze in mooie vorm te krijgen kan je dat het beste in nat haar doen. Gebruik dan specifieke producten, wrijf het in je handpalmen en knijp het voorzichtig in je haar. Dan kan je eventueel met de diffuser je haar drogen of aan de lucht drogen.

Print Friendly, PDF & Email