Pinnen? Ja graag!

Stylen

Hellohair by Basic X Hair Marsmanplein Haarlem

Hellohair – stylen:

– Als je je haar heerlijk hebt gewassen, hoe droog jij je haar dan?
Wikkel je je haar dan in met een handdoek? Stop daar mee, want daar wordt je haar pluizig van. Wat je wel moet doen is, knijp zoveel mogelijk water uit je haar met een handdoek, zodat je haar handdoek droog is. Laat je haar ongeveer 10 minuten aan de lucht drogen en föhn je haar dan in model, zo voorkom je pluizig haar.

– Voordat je gaat föhnen, breng je stylingsproducten gelijk matig aan op je haar. Dan wacht je even een paar minuten, zodat het goed in je haar kan opnemen. Wat kan je het beste gebruiken qua product? Hitte bescherming, olie, en nog veel meer soorten. Dit kan je beter gebruiken zodat je haar niet afbreekt of meer gaat pluizen, hierdoor krijg je een mooie glans en een betere structuur van je haar.

– Spray het product nooit in een keer op je haar, verdeel je haar product altijd gelijkmatig over je handen heen en smeer het dan goed in de lengte en punten. Teveel product is ook niet goed, daar kan je een andere gloed van krijgen dan een mooie natuurlijk effect.

– Heb je een keer geen tijd of geen zin om je haar te wassen, maar is het wel echt nodig? Gebruik dan een droogshampoo, spray niet teveel en te dicht bij op je aanzet, ongeveer 30 cm van ja haar af. De meeste mensen sprayen het op hun haar aan de bovenkant, breng het eens aan aan op je haarwortels vlak nadat je je haar hebt gewassen en gedroogd. Door het beschermde laagje van de droogshampoo blijven je lokken langer vet vrij. En het is een volume boost voor jezelf, je krijgt gelijk een mooie volume boost.

– De meeste klanten föhnen hun haar 1 keer. Föhn je haar voor een keer 2 keer, als je meestal denkt dat je haar droog is, is dat niet altijd zo, het voelt meestal droog aan maar dat komt door de warmte van de föhn. Föhn dus 2 keer je haar, dan weet je zeker dat het droog is.

Print Friendly, PDF & Email