Pinnen? Ja graag!

Danique & COVID-19

Hellohair by Basic X Hair Marsmanplein Haarlem

Lieve dames & heren,

Zoals jullie weten ben ik nu 1 jaar en 8 maanden zzp’er bij Basic X Hair.

Ik heb het heel erg naar mijn zin, en vind het super leuk om een gesprekje met jullie aan te gaan en tegelijk jullie haar mooi te maken.

Helaas zitten we nu midden in de Corona crisis, en moest ik in totaal 5 maanden dicht.

Dat was erg schrikken en heel erg jammer, klanten liepen rond met een uitgroei en hun haar werd steeds langer en langer.

Dit was helaas voor niemand een leuke tijd.

Toen ik hoorden dat ik weer open mocht was ik natuurlijk super blij.

Ik heb genoten van die tijd, was lekker druk, en iedereen was super blij dat eindelijk de schaar in het haar mocht, en eindelijk de uitgroei weg ging.

Maar helaas, na zoveel klanten in 1 maand geknipt en gekleurd te hebben, heb ik corona opgelopen.

Op een donderdag ochtend, werd ik opeens niet lekker, en dacht laat ik me even testen, toen ik de uitslag kreeg was ik blij, want mijn uitslag was negatief.

Ik mocht helaas niet werken, ik moest goed uitzieken, na een paar dagen thuis, werden mijn klachten erger en erger, ik kon niks meer ruiken en proeven ik werd kort ademend en alle klachten die je maar kon bedenken kreeg ik.

Ik dacht dit is niet goed, dus heb een nieuwe test aangevraagd en liet mijn weer testen, de uitslag duurde erg lang, dus de volgende ochtend keek ik op mijn laptop en zag dat ik POSITIEF was.

Dat was schrikken, maar wel te verwachten met de klachten die ik kreeg, helaas kon en mocht ik nog steeds niet werken en moest ik verplicht thuis blijven.

Ik heb 4 weken alleen maar op bed en op de bank gelegen, ik voelde me zo beroerd…

Na die tijd begon ik me elke dag een stukje beter te voelen, het heeft tijd nodig maar langzaam ging het steeds beter.

De klachten die ik toen had heb ik gelukkig niet meer, alleen ben ik nog ontzettend energieloos, moe en ik kan nog weinig doen want ik tril heel veel als ik iets gedaan heb.

Helaas loop ik met krukken, want ik heb vocht in mijn lies, en mijn bekken en knie zitten helemaal vast, daardoor kan ik erg moeilijk lopen.

Dokter/ziekenhuis paar keer geweest en nu loop ik bij de fysio en heb ik medicijnen gekregen.

Ik doe me best met alles, want ik wil zo snel mogelijk weer gezellig met mijn collega’s werken, ik mis alle lieve klanten en mijn collega’s.

Nu zijn jullie even op de hoogte van mijn situatie, waarom ik een lange tijd niet op werk ben.

Ik hoop jullie snel weer te mogen knippen en te kleuren.

Liefs Danique – Hellohair.

Print Friendly, PDF & Email